WE ARE WRITING THE LANGUGE

“Its no surprise that the great triumph of television is the triumph of advertising. This doesn’t say that advertisement are good for us, but it is good for the TV.”

/från YOUTUBE-klippet “The medium is the message”

“The largest ingredient of online video is the awareness that every consumer is a potential creator. The appeal of low-fi, of making something that anyone could potentially produce is extremely important to the culture of online video.[…] We are writing the language of this new media”

/från samma klipp (se text ovanför)

Jag funderar kring att vi många gånger kanske tänker att vi alltid lär oss om något som redan finns, eller som någon annan banat väg för, eller som står i en bok etc etc. Men vi kommer bli lärare i en tid då vissa saker vi ska diskutera och undervisa om inte ens finns i dagsläget och som berättaren säger i inslaget WE ARE WRITING THE LANGUGE OF THIS NEW MEDIA. Tycker att detta faktum eller påstående är värt att diskutera kring och prata om. Intressant helt enkelt.

 

Leave a Reply